Van Dijk afslører: Dette sagde Klopp i pausen

04/05/2022 11:30

|

Nicolai Busekist

Mest læste i dag

Liverpool fik ikke den bedste start på tirsdagens opgør mod Villarreal, men endte alligevel med at vende kampen til en sejr på 3-2.

Det er ikke til at komme udenom, at Villarreal spillede klart bedste i første halvleg, da de tirsdag aften tørnede sammen med Liverpool i deres andet semifinaleopgør i Champions League.

Det spanske mandskab kunne derfor glæde sig over, at de kunne gå til halvleg med en føring på 2-0, hvilket var nok til også at udligne den samlede stilling, da Liverpool vandt første kamp 2-0.

Anden halvleg var dog som at se en helt anden fodboldkamp. Liverpool-spilleren leverede på et helt andet niveau, end de havde gjort i første halvleg, og de formåede derfor at vende kampen til en sejr på 3-2.

Efter kampen har Van Dijk rost Liverpool-træner Jürgen Klopp for hans justeringer og peptalk i pausen. Det gjorde han, da der af pressen blev spurgt ind til, hvad de fik at vide i omklædningsrummet i pausen.

"Spil mere. Spil fodbold. Spil på Liverpoool-måden. Sådan har vi stort set spillet hele sæsonen," sagde Van Dijk ifølge Metro.

"Kom på bolden. Hav mange bevægelser i bolden, men også bag den bagerste linje. De har en høj linje, så med den fart, vi har, må vi også blande det sammen."

"Men vi skal også vise meget. At vi virkelig gerne vil til finalen, og det er sådan, det starter. Og anden halvleg dominerede vi og spillede så godt," rundede han af.