Jonas Vingegaard blev onsdag hædret i København, efter at have opnået en af de største sportslige præstationer i dansk historie.

Under dette års Tour de France har Jonas Vingegaard formået at slå fast, at han er en af de bedste cykelryttere i verden.

LÆS OGSÅ: Så mange præmiepenge har Jonas Vingegaard høstet

Det er da også noget, der nu afspejler sig i UCI’s verdensrangliste, hvor den danske rytter er at finde på en fjerdeplads. Her bliver han overgået af Tadej Pogacar samt holdkammeraterne Primoz Roglic og Wout van Aert.

Allerede inden den seneste opdatering af UCI’s rangliste, var Vingegaard anerkendt som en af de bedste ryttere i verden. Her var han nemlig at finde på en samlet syvendeplads.

Til trods for dette, så har den danske stjerne nu løftet sløret for, at han faktisk var i tvivl om, hvorvidt han ville tage del i Tour de France næste år.

Han havde tænkt, at hvis ikke han kunne vinde Tour de France i år, så ville han vælge at satse på enten Giro d’Italia eller Vuelta a España i den næste sæson.

“Inden Touren i år havde jeg egentlig tænkt, at hvis ikke jeg vandt Touren, kunne det godt være, jeg ville tage til Giro d’Italia eller Vuelta a España næste år,” udtalte han til TV 2 Sport.

LÆS OGSÅ: Tyson Fury skal bokse mod Game of Thrones-stjerne

Han slog dog også fast, at efter sejren i år, vil han helt sikkert være med i feltet næste år.