Denmark Open starter om få dage: Dårligt nyt for Anders Antonsen

Af: Nicolai Busekist

|

15/10/2023 12:30

Den danske badmintonstjerne Anders Antonsen er blevet ramt af dårligt nyt forud for Denmark Open.

Mest læste i dag

Om få dage bliver der taget hul på Denmark Open i Odense. Her er det naturligvis planen, at Anders Antonsen, som er en af Danmarks største badmintonstjerner, skal deltage.

Faktum er dog, at det ikke er sikkert, at det kommer til at ske. Det skyldes, at den 26-årige badmintonspiller lørdag måtte trække sig fra sin semifinale i Super 500-turneringen Arctic Open i Finland.

Den danske stjerne var ikke i stand til at færdiggøre sin kamp mod malaysiske Lee Zii Jia. Derfor trak han sig ved stillingen 17-21, 8-13. Det skriver Ekstra Bladet.

Det kan vise sig at være en skade, der har ramt ham på et meget uheldigt tidspunkt. Det skyldes naturligvis, at der kun er tre dage til, at Denmark Open i Odense løber af stablen.

Som dansk badmintonfan er man derfor nødt til at håbe på, at der ikke er tale om en alvorlig skade, og at han kun trak sig for at undgå at forværre sin skade.

Antonsen havde kurs mod et nederlag, da han tog sig til venstre balle eller lår. Han brugte et par minutter på at sunde sig, men derefter traf han beslutningen om at trække sig fra kampen i Finland.

Inden lørdagens kamp havde Antonsen vundet fire ud af fem indbyrdes opgør mod Zii Jia. Denne gang så det dog ikke ude til at går danskerens vej, da Zii Jia havde overhånden taktisk set.

Han havde især stor succes med at trække tempoet ud af kampen, hvilket ikke var noget, der huede Antonsen. Som følge af dette, fik han aldrig taget kontrol over første sæt, som derfor også endte med et tabt sæt.

I sidste ende gjorde det dog ingen forskel, da danskeren besluttede sig for at trække sig fra kampen.