Er LeBron James snart fortid hos LA Lakers? Nu kommer han med klar antydning

Af: Nicolai Busekist

|

30/04/2024 15:19

Har LeBron James netop givet den hidtil tydeligste antydning om sin fremtid hos LA Lakers og i NBA?

Mest læste i dag

NBA-legenden LeBron James har givet den hidtil største antydning  om sin fremtid hos Los Angeles Lakers. Det skete efter holdets exit fra NBA-slutspillet mandag aften.

Den 38-årige James fortalte journalister, at han var uafklaret om sin fremtid efter nederlaget i den femte kamp mandag aften. Her tabte Lakers med 108-106 til Denver Nuggets. Det betød, at Lakers tabte 4-1 i serien og blev slået ud af NBA-slutspillet i kvartfinalen.

"Jeg har ikke et svar, for at være ærlig. Jeg har ikke tænkt meget over det," indrømmede James ifølge The Scotsman, da han blev spurgt, om han havde planer om at fortsætte sin karriere.

Til trods for seriens nederlag til de regerende NBA-mestre, scorede Lakers-ikonet 30 point, 11 assists og ni rebounds i sine 44 minutter på banen. Derfor gjorde han helt afgjort et forsøg på at føre sit hold til et usandsynligt comeback i kvartfinalerne.

James deltager i dette års OL, da han er blevet udtaget til Team USA sammen med holdkammeraten Anthony Davis. Da han blev spurgt om mandagens nederlag til Nuggets ville være hans sidste kamp for Lakers i NBA, svarede han kort og kontant: "Jeg vil ikke svare på det."

Senere afslørede han, at han har planer om at tale om sin umiddelbare fremtid med sin agent Rich Paul og sin familie. Formålet med dette er at drøfte, 'hvad der er bedst for min karriere'. Derfor er det meget tydeligt, at han endnu ikke har truffet en beslutning om sin fremtid hos Lakers.

Efter nederlaget til Nuggets indrømmede han, at de var bedst.

"Du må tage hatten af for dem. De er forsvarende mestre. Det er et super godt hold. Meget veltrænede. De leverede spil, der vandt serien, så ære til dem, hvor æren skal gives," sagde han.