LeBron James runder vild milepæl: Første nogensinde

03/03/2024 10:06

|

Nicolai Busekist

Foto: Tinseltown / Shutterstock.com
NBA-stjernen LeBron James har igen skrevet sig ind i historiebøgerne, da han har rundet en vild milepæl, som ingen andre har gjort før ham.

Mest læste i dag

Los Angeles Lakers-spiller LeBron James blev lørdag lokal tid i USA den første spiller til nogensinde at score mere end 40.000 point i NBA's grundspil.

Derfor kunne han glæde sig over, at han havde fået endnu en plads i historiebøgerne. Det var dog også alt, hvad han kunne juble over, da han og Lakers endte med at tabte 114-124 til Denver Nuggets.

Forud for kampen manglede han kun ni point for at runde den magiske grænse, hvorfor det var forventet, at han ville gøre det. Han scorede dog ikke kun ni point. I stedet bidrog han med i alt 26 point i løbet af kampen.

Det er kun omkring et år siden, at James også blev den mest scorende spiller i NBA's historie. Det gjorde han, da han overtog rekorden fra Kareem Abdul-Jabbar, som også selv spillede en stor del af sin karriere for Lakers.

Selvom James er den ældste spiller i NBA, så formår han stadig at levere på et meget højt niveau. På det seneste har han været i stand til at levere intet mindre end 25 point i snit per kamp.

Han er i gang med sin 21. sæson i en karriere, der blandt andet har set ham vinde fire NBA-titler. Derudover er han også fire gange blevet kåret som den mest værdifulde spiller i ligaen.

På det seneste har der været en del spekulation om hans fremtid, da han har været rygtet væk fra Lakers. Ifølge ham selv er det dog planen, at han bliver i Los Angeles.

"Jeg spiller for Lakers, og jeg er glad for at have gjort det i de seneste seks år. Forhåbentlig bliver det ved med at være sådan. Men jeg har ikke svaret på, hvor længe jeg kommer til blive, eller hvilken trøje jeg skal bære fremover," sagde han ifølge Ritzau i februar.