Mads Pedersen nægter at tale om det: "Det har jeg ingen kommentarer til"

Af: Nicolai Busekist

|

01/07/2024 11:03

Cykling
Foto: Bob Cullinan / Shutterstock.com
Mads Pedersen plejer at være meget åben, men det er ikke alt, han har lyst til at tale om.

Mest læste i dag

Den danske Lidl-Trek-rytter er blandt favoritterne til at vinde 3. etape af årets Tour de France. Forud for etapen udtalte han sig til TV 2 Sport, hvor han blandt andet blev spurgt ind til, hvordan han selv forventer at vinde etapen.

I klassisk Mads Pedersen-stil valgte han blot at sige, at hans strategi var at 'køre hurtigere end de andre'. Det var derfor ikke meget, han gik i dybden med, om han havde en klar strategi sammen med resten af Lidl-Trek-holdet.

Han blev også spurgt om, hvorvidt det har været hårdt for ham at køre i varmen. Der er nemlig flere sprintere, der har haft svært ved at følge med feltet på de første to etaper. Det har blandt andet været tilfældet for Mark Cavendish og Fabio Jakobsen.

Til dette svarede han, at han kun har haft fokus på sig selv. Han har derfor ikke prioriteret at holde øje med, hvornår de andre sprintere er kommet over stregen.

"Jeg har fokus på mig selv. Man kan se på tiderne, hvornår de er kommet ind henne, men det betyder ikke, at de nødvendigvis har lidt. Personligt har jeg haft det fint i varmen, så jeg er fuldt forberedt til i dag," sagde han til TV 2 Sport.

Han blev også bedt om at give sin holdning til kende om Jasper Philipsen, der er blevet kendt for at være en 'bisse eller bølle' i feltet. Det var dog ikke noget, som han havde lyst til at give et svar på.

"Det har jeg ingen kommentarer til," lød det fra ham.

Philipsen har dog tidligere fået en del kritik for den måde, han kører sin sprinter på. Han har flere gange vist, at han ikke er bleg for at skubbe og presse sig frem, selvom det kan få alvorlige konsekvenser.