Mads Pedersen rykker teltpælene op: Her flytter han hen

Af: Jesper Bengtson

|

22/05/2024 16:23

Cykling
Foto: Shutterstock
Mads Pedersen skal ikke længere bo i Schweiz.

Mest læste i dag

Den danske cykelstjerne og tidligere verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen, har nu besluttet sig for at rykke teltpælene op.

Den elskede cykelrytter har boet i Schweiz siden 2022 med sin hustru, Lisette Pedersen, men nu har det set dagens lys, at de rykker væk.

Beslutningen er blevet bekræftet af Lisette Pedersen i en besked til Ekstra Bladet.

Parret har besluttet, at det solrige Monaco skal danne rammerne om deres nye hjem.

Har en kort periode til at 'lave penge'

I Christian Fuhlendorffs podcast 'Hva Så?!' har cykelrytteren tidligere udtalt, at han er flyttet til udlandet for at kunne spare lidt ekstra håndører op:

"Jeg har fået hug, men jeg har også været fuldstændig ærlig med vores grund til at flytte til Schweiz, og det er sgu fordi at jeg har en kort periode til at lave mine penge (...)", lyder det fra Mads Pedersen, inden han fortsætter:

"Der er mange sportsstjerner, når de flytter, så kommer de med undskyldninger om at det er træningsforholdene der er bedre og alle sådan nogle ting. Og der vil egentlig hellere være ærlig med det samme, og så få sagt 'jeg har 10 år til at lave de penge jeg nu engang gør'. Og det skal jeg leve af resten af mit liv."

"Jeg skal starte fuldstændig forfra, når jeg er er færdig med min karriere. Jeg stoppede efter 9. klasse med at gå i skole, og gik all-in på det her, så jeg skal vitterligt starte fra nul igen, når jeg er færdig med at cykle. Så derfor er vi flyttet: for at spare penge i skat."