Andreas Christensen åbner op: Det gjorde vi ikke

Af: Nicolai Busekist

|

22/02/2024 15:04

En ærlig Andreas Christensen er ikke helt tilfreds med, hvad FC Barcelona tog med fra banen, da de onsdag spillede mod Napoli i Champions League.

Mest læste i dag

I lang tid så det ud til, at FC Barcelona skulle have en sejr med fra Napoli. Sådan endte det dog ikke med at gå. Derimod formåede den italienske klub at udligne, hvorfor kampen endte 1-1.

Derfor går de to hold helt lige ind til den sidste af de to ottendedelsfinaler i Champions League. Den første kamp bød ikke på den store spænding, da ingen af holdene kom frem til specielt mange store chancer.

Danske Andreas Christensen var på banen for Barcelona i de første 85 minutter, hvorefter han blev pillet ud. Da han udtalte sig efter kampen, lagde han ikke skjul på, at han ikke var helt tilfreds med resultatet. Han vidste godt, at der var mere at komme efter for dem.

"Vi ville gerne have haft mere, og det kunne vi måske også godt have fået, men det er okay. 1-1 er ikke fremragende, men det er okay at tage med," sagde han til Viaplay efter kampen ifølge Ritzau.

Han forklarede også, at de i omklædningsrummet havde indgået en aftale om, at de skulle komme stærkt fra start i anden halvleg. Det formåede de ikke at gøre, hvilket den danske profil heller ikke var helt tilfreds med efter kampen.

"Vi snakkede om, at vi skulle starte stærkt i anden halvleg, men det gjorde vi ikke. Vi kom lidt på hælene, men vi arbejdede os tilbage, og så var det lidt frem og tilbage til sidst," lød det fra ham.

Barcelona-træner Xavi Hernandez havde valgt, at AC igen skulle spille på den centrale midtbane, hvilket han har gjort flere gange på det seneste. Det var en opgave, som han selv følte, at han løste ganske fint.