Andreas Christensen deler opløftende nyheder forud for EM

Af: Nicolai Busekist

|

10/06/2024 11:52

Fodbold
Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Den danske landsholdsstjerne Andreas Christensen deler opløftende nyheder kort inden EM.

Mest læste i dag

Danmark har spillet deres to sidste testkampe forud for EM. Det betyder, at de nu kan rette fokus mod at forberede sig bedst muligt til deres kommende kamp i gruppespillet.

I denne forbindelse har der været en del fokus på Andreas Christensen, der til dagligt spiller for FC Barcelona. Det skyldes, at landstræner Kasper Hjulmand har givet udtryk for bekymringer omkring den rutinerede forsvarsspiller.

I flere måneder har den 28-årige stjerne døjet med akillessenen. Det har fået Hjulmand til at slå fast, at det er meget vigtigt at dosere Barcelona-profilen. Hvis det ikke bliver gjort ordentligt, er der en risiko for, at han får et tilbageslag.

Derfor fik han også kun 62 minutter på banen i det seneste opgør mod Norge. Ifølge AC var der dog ingen grund til at hive ham ud, da han sagtens kunne have spillet mere. Det mener han også selv, at han vil være i stand til, når Danmark spiller deres første EM-kamp mod Slovenien.

"Bentøjet har det okay. Jeg har i hvert fald ingen bekymringer eller smerter, der afholder mig fra at spille," siger han ifølge Ritzau.

"Så derfor tager jeg til EM for at nyde slutrunden, og det er op til Kasper Hjulmand at beslutte, hvor mange minutter jeg skal spille. Jeg føler mig i hvert fald klar til alt det, der måtte komme min vej."

De seneste måneder har der ikke blot været rygter om den danske stjernes tilstand. Der har også været en del rygter om, at han kunne være på vej væk fra Barcelona.

Det skyldes, at den spanske klub har finansielle problemer, og derfor er nødt til at sælge ud af truppen. Her blev danskeren af flere medier udpeget som et potentielt salgbart aktiv, da han blev hentet til klubben på en fri transfer og har en høj værdi på transfermarkedet.