Både Christian Eriksen og Rasmus Højlund er i krise: Nu reagerer Kasper Hjulmand

Af: Nicolai Busekist

|

14/05/2024 16:34

Fodbold
Foto: Stu Forster/Getty Images
Christian Eriksen og Rasmus Højlund er begge en del af et Manchester United-hold, der har haft det rigtig svært i denne sæson.

Mest læste i dag

Der er kun en måned til, at det danske landshold skal forsøge at præstere ved EM i Tyskland. Desværre er det ikke alle danske stjerner, der får den bedste optakt til slutrunden.

Det gør sig blandt andet gældende for Rasmus Højlund eller Christian Eriksen, da ingen af dem er inde i en synderligt god periode. For Højlunds tilfælde er det ikke spilletid, men derimod mål, der er en mangelvare. Anderledes forholder det sig for Eriksen, der tilbringer rigtig meget tid på bænken.

Men selvom de to spillere, der er blandt de største stjerner på det danske landshold, kæmper med at få tingene til at fungere, er landstræner Kasper Hjulmand ikke bekymret.

"Jeg er ikke så bekymret. Jeg er meget glad for, at Christian har fået spillet nogle minutter på det seneste," sagde Kasper Hjulmand til pressen i forbindelse med præsentationen af DBU's nye aftale med Salling Group, ifølge B.T.

Generelt har United haft det rigtig svært i denne sæson - og det har de stadig. Senest tabt de 0-1 til Arsenal på hjemmebane, og kampen inden da blev de kørt over af Crystal Palace, der forlod banen med en 4-0-sejr.

Hjulmand er af den opfattelse, at Uniteds generelle niveau også har betydning for, hvordan Eriksen og Højlund ser ud på banen. Siden årsskiftet har Eriksen tilbragt det meste af sin tid på bænken, men på det seneste er han begyndt at få lidt mere spilletid under Erik ten Hag.

Anderledes forholder det sig for Højlund, der har været mere eller mindre fast mand i startopstillingen hos De Røde Djævle. Til trods for dette, så er han inde i en dårlig stime, hvor det kun er blevet til et enkelt mål i de seneste otte kampe.

"Jeg ved, at det kan gå hurtigt den anden vej, og de begge er i en god forfatning. Jeg ved, hvor dygtige de er, så jeg er ikke så bekymret for netop de to spillere," lød det også fra Hjulmand.