Bekræfter skifte: Her er Kylian Mbappés næste klub

Af: Nicolai Busekist

|

15/05/2024 13:44

Foto: ph.FAB / Shutterstock.com
Foto: ph.FAB / Shutterstock.com
Der har været et væld af rygter om Kylian Mbappé, der har bekræftet, at han forlader Paris Saint-Germain til sommer.

Mest læste i dag

Den franske stjerne Kylian Mbappé har bekræftet, at han forlader Paris Saint-Germain til sommer. Han har dog endnu ikke meldt noget ud om, hvor han kommer til at fortsætte sin karriere.

Selvom han har været sat i forbindelse med et væld af klubber, har de fleste pile peget ét sted hen. Det tyder nemlig på, at han inden længe kan bekræfte, at han i næste sæson skal spille for Real Madrid.

Sandsynligvis ville han eller Madrid gerne have haft mulighed for at bekræfte dette selv. Tilsyneladende er nogen dog kommet dem i forkøbet, for La Liga-præsidenten Javier Tebas har ganske enkelt besluttet at bekræfte skiftet.

Det sker i et interview med den argentinske avis Olé. Her slår han fast, at Mbappé fremover kommer til at slå sine folder i La Liga, hvor han bliver holdkammerater med andre prominente stjerner som Vinicius Junior, Jude Bellingham og Federico Valverde.

"Han er Madrids næste år. Næste sæson, ja," siger Tebas i interviewet, og dermed bekræfter han, at den franske stjerne skifter til Los Blancos.

"Han er en af de bedste spillere i verden, ikke? Men der er også Vinicius og Bellingham. Madrid får et fantastisk hold, selvom det ikke kan garantere mesterskaber. Han (Mbappé, red.) kommer for at vinde Champions League. Og hvis han skriver under på en femårig kontrakt, red.), får han fem sæsoner med mulighed for det," fortsætter han.

Mbappé har været en del af PSG-truppen siden 2018, hvor han blev hentet i AS Monaco. Siden da har han været en af deres vigtigste spillere, hvorfor det er et stort slag for klubben, at han forlader dem til sommer.

Derfor har de også gjort et ihærdigt forsøg på at beholde ham. Efter sigende er han blevet tilbudt flere særdeles lukrative kontrakttilbud, men han har afvist dem alle.