Benjamin Mendy sagsøger Manchester City: Kræver enormt beløb

21/11/2023 08:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den tidligere Manchester City-spiller Benjamin Mendy har besluttet at lægge sag an mod den engelske klub.

Mest læste i dag

Benjamin Mendy har trukket mange overskrifter gennem de seneste år. Det skyldes, at han har været anklaget i en sag om flere voldtægter. Han er dog blevet frikendt i denne sag, og er begyndt at spille fodbold igen.

Det faktum, at han er blevet frikendt, har nu fået ham til at lægge sag an mod Manchester City. Det skyldes, at den engelske klub ikke har betalt hans løn siden september 2021. Det bekræfter hans advokat over for Sky Sports.

"Manchester City betalte ikke Mr. Mendy nogen løn overhovedet fra september 2021, da mr. Mendy blev sigtet for forskellige overtrædelser, som han senere blev frikendt for, og frem til slutningen af hans kontrakt i juni 2023," siger advokaten, Nick De Marco.

Han har ikke afsløret, hvor stort et beløb, der er tale om. Til gengæld har han gerne villet slå fast, at der er tale om et stort millionbeløb. 

I januar blev den 29-årige franske forsvarer frikendt i en sag, der handler om seks voldtægtsanklager og et forsøg på voldtægt. Fire kvinder var stået frem med anklager mod den tidligere City-spiller.

To af disse sager blev dog ikke afgjort i første omgang, hvorfor Mendy måtte vente yderligere et halvt år. Først i juli kom sagerne igen for retten, og her blev han helt frikendt.

Mendy blev hentet til den engelske klub i 2017, hvor han nåede at spille 75 kampe, inden han blev suspenderet som følge af de grove anklager, der blev fremsat mod ham.

I sommer udløb hans kontrakt med City, hvorfor han besluttede at forlade klubben. Her skiftede han til Lorient i hjemlandet, hvor han dog ikke har fået meget spilletid. Faktisk er det kun blevet til tre kampe siden skiftet.