Edouard Mendy afviser kontraktforlængelse

Af: Nicolai Busekist

|

06/09/2022 15:00

Mest læste i dag

Edouard Mendy har afvist et tilbud om kontraktforlængelse fra Chelsea. Og det er der en helt særlig årsag til, at han har gjort.

Den 30-årige målmand har besluttet at afvise det seneste kontrakttilbud fra London-klubben. Det skyldes, at han er blevet tilbudt en lavere løn, end den tre år yngre Kepa Arrizabalaga har fået.

Til trods for, at det er Mendy, der er førstemålmand i den engelske klub, er han altså blevet tilbudt en mindre lukrativ aftale. Det vil sige, at han er blevet tilbudt mindre, end de 190.000 pund, som Kepa tjener om ugen.

Det kan virke besynderligt, da det er Mendy, der er førstevalg til at stå i målet for Chelsea. Og ifølge Evening Standard er det netop dét, der har medført, at han har valgt at afvise deres seneste kontrakttilbud.

Kepa sikrede sig en god aftale, da han blev hentet fra Athletic Bilbao i 2018. Dengang betalte Chelsea hele 71 millioner pund for ham, mens han også sikrede sig en lukrativ aftale.

Det samme er ikke helt tilfældet for Mendy. Han har derimod været en af de lavest betalte spillere på Stamford Bridge, siden han blev hentet i Rennes for 22 millioner pund i 2020.

Og nu tyder det på, at han har sat næsen op efter en klækkelig lønforhøjelse. Det store spørgsmål er dog, om Chelsea er villige til at efterkomme hans krav.