Efter vanvidssæson: Xabi Alonso vil have disse 3 spillere til Bayer Leverkusen

Af: Nicolai Busekist

|

19/05/2024 18:38

Fodbold
Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com
Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com
Bayer Leverkusen skal spille Champions League næste sæson, og den spanske træner ønsker at styrke sin trup inden da.

Mest læste i dag

Bayer Leverkusen forbereder sig på en spændende sæson efter at have vundet Bundesligaen og sikret sig en plads i næste sæsons Champions League. Dog kan Xabi Alonso og co. risikere at miste flere af sine stjerner denne sommer, hvilket gør det afgørende at hente nye spillere til klubben for at bevare konkurrenceevnen.

I denne forbindelse har Alonso allerede udpeget tre spillere, som han ser som essentielle for at styrke truppen. Ifølge det spanske medie Fichajes.net drejer det sig om henholdsvis Nacho, Aleix García og Riccardo Calafiori.

Nacho

Den erfarne forsvarsspiller fra Real Madrid er en af de spillere, som Alonso ønsker at hente til Leverkusen. Med hans alsidighed, evne til at indtage flere forsvarspositioner og omfattende erfaring i europæiske turneringer, vil Nacho være en værdifuld tilføjelse til Leverkusen.

Hans evne til at lede holdet bagfra og hans taktiske kendskab kan bringe stabilitet og sikkerhed til det tyske hold. Meget tyder dog på, at han kan være på vej til MLS.

Aleix García

Midtbanespilleren fra Girona er endnu et prioriteret mål for Alonso. Han har vist, at han har en stor spilforståelse og evne til at styre kampens tempo. Derfor kan en spiller som García nemt ende med at blive Leverkusens nye midtbanemotor.

Hans evne til at distribuere bolden og hans spilintelligens ville være vitalt for at opretholde et godt flow og kreativitet i midtbanen.

Riccardo Calafiori

Den unge venstreback fra Bologna er den tredje spiller, Alonso ønsker at hente denne sommer. Calafiori har vist et enormt potentiale, hvorfor der er mange, der har spået ham en stor fremtid. Én af dem er Alonso.

Hans hastighed og offensive evner fra back-positionen vil kunne tilføre en ny dimension til Leverkusens spil, og komplementere den defensive soliditet med farlige fremstød ned ad fløjen.