Medie melder ud: Nu har Manchester United truffet stor beslutning om Christian Eriksen

Af: Jesper Bengtson

|

16/06/2024 14:00

Fodbold
Foto: Tim Clayton/Getty Images
Ifølge ESPN har Manchester United sat processen i gang.

Mest læste i dag

Christian Eriksen er faldet ganske langt ned i Manchester United-hierarkiet efter en knæskade i slutningen af november.

Kobbie Mainoos fremgang hos den engelske storklub er også en af grundene til, at Eriksen tilbringer mere og mere tid på bænken.

Under landsholdspausen i marts indrømmede Eriksen, at han er ‘utilfreds’ med sin situation på Old Trafford. Den 32-årige dansker fortalte, at han har talt med Ten Hag om sin frustration.

Den 31. marts bekræftede en kilde, at United vil sælge danskeren til sommer, og nu har de ifølge mediet ESPN taget næste skridt.

Mediet skriver nemlig, at Christian Eriksen er blevet sat på transferlisten, hvilket indikerer, at han meget vel kunne være fortid i Manchester-klubben inden længe.

Eriksen skiftede til Manchester United i 2022 efter et ophold hos Brentford, og her underskrev han en kontrakt, der strækker sig frem til sommeren 2025.

Da det nu står klart, at han er på transferlisten, kan man nu begynde at spekulere i, hvor han skal tilbringe næste sæson.

Det forventes, at Eriksen kommer til at lukrative kontrakttilbud fra både Saudi-Arabien og Tyrkiet. Ajax kan også vise sig at være en mulig destination, hvilket vil bringe Eriksen tilbage til klubben, hvor han spillede fra 2009 til 2013.

Ifølge Tipsbladet står både Ajax og de saudiarabiske bejlere til at blive skuffede.

De mener nemlig, at det er mest sandsynligt, at den 32-årige vil vende tilbage til Brentford, som gav ham en chance i januar 2022, da han vendte tilbage til fodbold efter at være blevet ramt af et hjertestop ved EM i 2020.

Men den tidligere Tottenham Hotspur-stjerne var kun hos Brentford i seks måneder, da hans kontrakt udløb i sommeren 2022. Her hentede United ham på en fri transfer.