Ekspert forklarer: Derfor bør Bayern foretrække 100 millioner euro over Harry Kane

Af: Jesper Bengtson

|

15/05/2024 15:39

Foto: daykung / Shutterstock.com
Foto: daykung / Shutterstock.com
Didi Hamann lægger ikke fingre imellem.

Mest læste i dag

Bayern Münchens engelske stjerne, Harry Kane, kom til klubben sidste sommer i en kæmpe handel på 100 millioner euro (cirka 750 millioner kroner red.).

Trods Kanes imponerende 44 mål i 45 kampe, står Bayern uden et trofæ for første gang i 12 år. Og det har fået kritikere til at stille spørgsmålstegn ved, om det var smart at investere så meget i den engelske angriber.

Sådan skriver Goal.

Den tidligere Liverpool- og Manchester City-spiller, Didi Hamann, er én af dem, der ikke mener, at transferen har bidt Bayern bagi:

"Hvor mange titler har de vundet? Bayern scorede flere mål uden Kane sidste år. Han var heller ikke gratis. Han får en meget høj løn og kostede over 100 millioner", siger han.

Derudover sætter Hamann spørgsmålstegn ved, om Bayern kunne have opnët det samme uden at bruge så mange penge på Kane.

I den ombæring pegede han på klubben unge talent, Mathys Tel, som en potentiel angriber, der kunne have givet samme resultater.

"Hvis Tel havde spillet i front, ville de (Bayern, red.) så være i en dårligere position?", lød det fra den tidligere Premier League-stjerne.

På trods af at Bayern måske har solgt flere trøjer og fået en stjernespiller, er der tvivl om, hvorvidt investeringen var klog. Hamann antyder, at klubben kunne have været bedre stillet med pengene i banken end Kane i truppen:

"Jeg vil bestemt stille spørgsmålet internt: Er du bedre placeret med 100 millioner i banken og ham tilbage på øen?"

Kane og Bayern München vil få en sidste chance for at slutte sæsonen stærkt, når de møder Hoffenheim på udebane på lørdag. Det bliver spændende at se, om Kane kan fortsætte sin målstime og hjælper klubben til en sejr i sæsonens sidste kamp.