Gustav Isaksen jubler: Har drømt om det fra dag ét

Af: Nicolai Busekist

|

30/12/2023 16:14

Danske Gustav Isaksen har god grund til at være glad. Han kan nemlig bryste sig af at have scoret sit første mål for Lazio.

Mest læste i dag

Skiftet til Lazio har endnu ikke været den store succes for Gustav Isaksen, men fredag aften leverede han sin hidtil bedste præstation for den italienske klub.

Han blev sendt på banen i starten af anden halvleg, hvor der stod 0-0 i kampen mod Frosinone.

Umiddelbart derefter kom Lazio bagud, men herefter leverede den danske profil et oplæg til Taty Castellanos, der derfor kunne score til 1-1.

Ikke nok med det, så var han i aktion igen få minutter senere. Her formåede han at sende Lazio på sejrskurs, da han sendte bolden i nettet til 2-1.

Målet var ikke blot med til at sikre Lazio en sejr. Det var også det første mål, som Isaksen har scoret efter sit skifte. Derfor var han også tydeligt glad, da han løb ud med fansene for at fejre sin scoring.

"Jeg kunne ikke have skrevet historien bedre. Fra dag ét har jeg drømt om at score et mål og løbe ud til curva nord," sagde Isaksen efter kampen til Sportitalia.

Isaksen har spillet 17 kampe for Lazio, hvoraf fire af dem har været fra start. Efter kampen udtalte Lazio-træner Maurizio Sarri, at han er overrasket over, hvor hurtigt Isaksen er faldet til.

"Det er klart, at nogle spillere har brug for lidt tid til at falde til, det er uundgåeligt. Castellanos er lidt mere rutineret, hvorimod Isaksen er ung og kom fra en meget anden liga. I virkeligheden har Isaksen tilpasset sig meget hurtigere end forventet og blev kun bremset af skaden," sagde Sarri til Sky Sports.