Jadon Sancho afviser tilbud: Vil til denne klub

Af: Nicolai Busekist

|

09/07/2024 13:39

Fodbold
Foto: lev radin / Shutterstock.com
Jadon Sancho ser ikke ud til at have en fremtid i Manchester United. I stedet har han udset sig en anden klub, han ønsker at skifte til.

Mest læste i dag

I anden halvdel af 2023/24-sæsonen var Jadon Sancho udlejet til Borussia Dortmund, fordi han blev ekskluderet fra truppen i Manchester United. Den engelske kantspiller blev uvenner med Erik ten Hag, hvilket i sidste ende medførte, at han mistede sin plads i truppen.

Den 24-årige englænder formåede dog at gøre det godt i den tyske klub, hvorfor der opstod tvivl om hans fremtid. Dortmund har vist stor interesse for at hente ham tilbage, men der har også været rygter om, at han kunne vende tilbage til United.

Et skifte til Dortmund virker usandsynligt, da de ønsker at hente ham på endnu en lejeaftale. De Røde Djævle vil derimod gerne skille sig helt af med ham, hvorfor de håber at kunne finde en klub, der vil købe ham på en permanent aftale.

Nu melder den italienske journalist Alfredo Pedullà, at Sancho faktisk har afvist bud fra en tyrkisk eller engelsk klub. Den primære årsag til dette er, at han er opsat på at skifte til Juventus, som har vist interesse for ham på det seneste.

United er klar til at sælge Sancho denne sommer, da det vil give dem flere penge til sommerens indkøb. Samtidig kan det også sikre, at de ikke bliver hæmmet af reglerne om Financial Fair Play, da der er lønkrav at overholde.

Som sagt har der også været meldinger om, at Sancho kunne fortsætte i United, men nyheden om Ten Hags nye kontrakt har elimineret alle muligheder for dette.

Han blev hentet til klubben for lidt over 640 millioner kroner i 2021, men han har kun vist glimt af sit store talent. Dette er naturligvis også en af årsagerne til, at United har vurderet, at han ikke har en fremtid i klubben.