Stjernespiller på vej væk: Manchester City får 'kun' 264 millioner kroner

Af: Jesper Bengtson

|

08/07/2024 20:45

Fodbold
Foto: ph.FAB / Shutterstock.com
Manchester-klubben skal forberede sig på at vinke farvel.

Mest læste i dag

Transfervinduet er i fuld gang.

Selvom de fleste nok forbinder Manchester City med at handle ind, så skriver det norske medie Startsiden, at de kan ende med at sælge en af klubbens helt store stjerner, som har været med til at vinde alt med holdet.

Såfremt stjernespillerens exit ender med at blive en realitet, så skal Manchester-klubben på jagt efter en spiller, der kan overtage en fast plads i startelleveren.

Den spiller, der kan ske at være fortid i Manchester City, inden sommeren er omme, er Ederson.

Kilder tæt på klubben indikerer, at et bud fra Saudi-Arabien er under opsejling, og City forventer at få over 30 millioner pund (cirka 264 millioner kroner, red.) for deres stjernekeeper.

Spekulationerne om Edersons fremtid begyndte at cirkulere i slutningen af maj, da transferguroen Fabrizio Romano afslørede, at der er en reel chance for, at den brasilianske landsholdsmålmand forlader Manchester City i dette transfervindue.

På trods af at have kontrakt med City frem til sommeren 2026, overvejer Ederson at søge andre veje.

Ifølge mediet HITC kom Ederson-meldingen som et chok for klubben, der ellers havde regnet med at beholde den talentfulde målmand mange år endnu.

Ederson, som har været en del af Manchester City siden 2017, har spillet en afgørende rolle i klubbens succes og har været med til at vinde 14 trofæer.

Hvis et skifte til Saudi-Arabien bliver en realitet, vil det markere en ny æra i Edersons karriere, samtidig med at det skaber en betydelig udfordring for Manchester City, som skal finde en passende erstatning.

Fans og eksperter vil uden tvivl følge udviklingen nøje, mens transfervinduet nærmer sig.