Lionel Messi stjæler alle overskrifter: Han gør det igen

Af: Jesper Bengtson

|

08/05/2024 18:39

Fodbold
Foto: Wikimedia Commons
Nu er der nyt om Lionel Messi.

Mest læste i dag

Lionel Messi har gjort det igen.

Selvom den lille troldmand efterhånden er ved at være oppe i årene, så holder det ham ikke fra at sætte imponerende rekorder.

Med fem assists og ét mål i Inter Miamis overvældende 6-2 sejr over New York Red Bull, er Messi nu den første fodboldspiller i historien, der har været involveret i over 1.200 mål i sin karriere.

Sådan skriver mediet Cadena 3.

Argentineren har i 2024 scoret 12 mål og lavet 11 assists i 11 officielle kampe, hvilket peger på, at han stadig har, hvad der skal til for at konkurrere med på øverste hylde.

Og det høje niveau kunne han meget vel få brug for, hvis rygterne om hans tilbagevenden til Europa er sande.

Rygtes til europæisk storklub

Selvom Messi nyder tiden i USA, så bliver der i krogene talt om, at han er på vej væk fra Inter Miami.

"Messi vil vende tilbage til Barcelona. Det er, hvad han har sagt. Der vil komme en tid, hvor veje vil krydse igen", siger journalisten og fortsætter:

"I øjeblikket har han det sjovt i Inter Miami, men der kommer et tidspunkt, hvor han skal hjem. Og for ham tror jeg, det er Barcelona", lyder meldingen, der sidenhen har trukket overskrifter.

Mens Messi fortsat forbereder sig til Copa America med det argentinske landshold, er det usikkert, om det bliver hans farvel til landsholdet.

Hans kontrakt med Inter Miami løber til udgangen af 2025, og selvom han vil være næsten 39 år, når kontrakten udløber, er en tilbagevenden til Barcelona ikke udelukket.

Det antydes, at en eventuel tilbagevenden til Barcelona kunne indebære en anden rolle end som spiller; måske i en funktion uden for banen.