Lionel Messis kone viser formerne frem: Kun iført g-streng danser hun rundt i sneen

Af: Jesper Bengtson

|

13/04/2024 15:32

Fodbold
Foto: A.RICARDO / Shutterstock.com
Foto: A.RICARDO / Shutterstock.com
Messis kone har fået masser af opmærksomhed grundet opslaget.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lionel Messi er en yderst populær herre, og det forstår man godt, når man ser hans fodboldkundskaber. 

Men det er bestemt ikke kun på banen, at han har scoret flotte kasser. Udenfor banen har han nemlig stiftet bekendtskab med en yderst lækker sild. 

På Instagram har den argentinske troldmands kone, Antonella Roccuzzo, tidligere vist sig frem i sneen kun iført bikini sammen den anden fodboldlegende Cesc Fabregas’ kone. 

Videoen af de to skønheder, der roder rundt i sneen, mens de kun er iført bikinier, er da heller ikke gået ubemærket hen. 

Klippet viser da også, at de to kvinder forlader en opvarmet pool, for at vade ud i sneen, inden Daniella falder bagover, og Antonella vender tilbage til det dampende vand. 

Videoen blev delt i februar 2023, og i skrivende stund har den over 80.000 likes, hvilket også er et tegn på, at følgerne kan lide, hvad de ser.

Du kan finde videoen på Daniellas offentlige Instagram-profil, hvilket også betyder, at du ikke behøver at følge hende for at se den omtalte video.