Liverpool 'fremsætter bud på 600 millioner kroner' på Real Madrid-stjerne

29/03/2024 19:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Liverpool skulle angiveligt have forhøjet deres bud på en Real Madrid-stjerne, som de håber på at hente til Anfield til sommer.

Mest læste i dag

Liverpool har angiveligt budt 86 millioner dollars (omkring 600 millioner danske kroner) for Real Madrids kantspiller Rodrygo, ifølge det spanske medie Nacional.

Den engelske klub siges at målrette kantspillere i det kommende sommertransfervindue, da klubben ikke føler sig sikre på Mohamed Salahs langsigtede fremtid.

31-årige Salah går ind i det sidste år af sin kontrakt ved udgangen af denne sæson, hvilket markerer den sidste chance for Liverpool for at få penge for den egyptiske angriber.

Salah har tidligere været genstand for stor transferinteresse fra de finansielle kræfter i Saudi Pro League, hvilket sandsynligvis vil vende tilbage i de kommende måneder.

Flere navne er blevet nævnt som mulige erstatninger, herunder den tidligere Manchester City-mand Leroy Sané og Juventus-stjernen Federico Chiesa. Rodrygo er dog den seneste kandidat, der er dukket op.

Rapporten hævder, at Kylian Mbappés forestående ankomst til Los Blancos kan få konsekvenser for den brasilianske stjerne, og at 'alt tyder på', at Rodrygo vil forlade klubben denne sommer.

Hvis det skulle vise sig at være sandt, så er de klar til at tage imod ham i Liverpool. Det kræver dog, at de to klubber er i stand til at blive enige om en pris.

Hertil skal Liverpool også kunne give Rodrygo et tilbud, som gør, at han ser Anfield som et sted, der er værd at fortsætte sin karriere. Ifølge Liverpool.com er et sådant skifte dog ikke udelukket.