Manchester United-spillere med besynderligt ønske efter nederlag

28/02/2024 09:04

|

Nicolai Busekist

Foto: MDI / Shutterstock.com
En gruppe Manchester United-spillere kom med et besynderligt forslag efter deres seneste nederlag til Fulham.

Mest læste i dag

Erik ten Hag og co. har ikke nogen grund til at være glade for deres seneste kamp mod Fulham. En kamp, der på papiret skulle have været vundet, endte med et nederlag på 1-2.

Derfor er det også svært at påstå, at spillerne havde grund til at holde fri dagen efter. Alligevel var der en gruppe United-spillere, der bad om lov til at holde fri.

Ifølge The Guardian var det en gruppe spillere, der bad om en fridag, men de har ikke navngivet disse spillere. Selvom de følte et behov for at holde fri, fik de dog ikke lov til dette. Derimod blev de bedt om at møde ind til træning.

Der er dog ikke blevet taget godt imod det i klubben, hvor ledelsen er blevet overrasket over, at det i hele taget er blevet foreslået.

Trænerstaben siges at have gjort det klart for spillerne, at de har en forpligtelse over for klubben. Derfor fik de også at vide, at de ikke skulle forvente at få en fridag efter deres nederlag til Fulham.

Normalt bliver de bedt om at møde ind dagen efter, hvor dagen blandt andet bliver brugt til at se nærmere på videomateriale fra kampen. Det har med stor sandsynlighed også været planen i denne omgang.

United har fået massiv kritik efter deres nederlag til Fulham, hvor de spillede en kamp langt under det niveau, der er forventet af dem.

Det er dog ikke kun det lave niveau, der har ført til en del kritik. Det samme har deres opførsel på banen. Her er det især anfører Bruno Fernandes, der har fået stor kritik for en episode i tillægstiden.

Her blev han tacklet og lod sig teatralsk falde, mens han tog sig til benet. Da det gik op for ham, at deres angreb stadig var i gang, rejste han sig hurtigt op igen. Det var derfor tydeligt at se, at der intet var sket med ham.