Manchester United vil hente Real Madrid-stjerne, der kan gøre Rasmus Højlund 'ustoppelig'

Af: Nicolai Busekist

|

22/06/2024 15:00

Fodbold
Foto: Raffaele Conti 88 / Shutterstock.com
Manchester United har et godt øje til en Real Madrid-spiller, som kan gøre Rasmus Højlund 'ustoppelig', hvis han hentes til Old Trafford.

Mest læste i dag

Det ser ud til, at Manchester United endelig har en langsigtet angriber, de kan bygge holdet op omkring. Rasmus Højlund er manden, der har imponeret i sin debutsæson på Old Trafford, trods hyppig kritik.

I en alder af kun 21 år har den danske profil scoret ti mål i Premier League og fem mål i Champions League. Det er ikke et dårligt output for en relativt uerfaren angriber.

På grund af Anthony Martials manglende tilgængelighed er han ofte blevet presset til det yderste, så det er ikke overraskende, at Sir Jim Ratcliffe overvejer at hente en ny angriber denne sommer. Det vil også betyde, at Højlund kan blive aflastet.

United vil hente Højlund-backup

Ifølge FootballFancaster er Joselu et 'prioriteret mål' for Manchester United denne sommer. Spanieren er i øjeblikket udlånt til Real Madrid fra Espanyol, men når aftalen udløber i juni, vil både hans nuværende klub og De Røde Djævle forsøge at sikre hans underskrift.

Manchester United har angiveligt udvist 'konsekvent interesse' i ham og forbereder på nuværende tidspunkt et træk. Derudover forventes det, at hvis United beslutter sig for at hente Joselu, vil de tilbyde ham en toårig kontrakt med en årsløn på 4,3 millioner pund.

Derfor kan Joselu gøre Højlund ustoppelig

Den tidligere Stoke- og Newcastle-spiller Joselu har genoplivet sin karriere siden sin tilbagevenden til Spanien. Efter at have scoret 16 La Liga-mål for Espanyol sidste sæson, sluttede han sig til Real Madrid i denne sæson, hvor han ifølge journalist Julien Laurens er blevet 'den bedste reserve nogensinde'.

Dette skyldes blandt andet hans scoring mod Bayern München i sidste minut, der hjalp Los Blancos med at kvalificere sig til Champions League-finalen. Det var et historisk øjeblik for spilleren, der har vist, at han kan træde til, når det gælder.

Den 34-årige har scoret imponerende 17 mål på tværs af alle turneringer i denne sæson. Men hvordan kan en konkurrent til Højlunds position gøre ham bedre, spørger du måske? Ten Hag har ønsket at tage noget af arbejdsbyrden fra den unge angriber.

Den tidligere Atalanta-stjerne har kæmpet med skader det seneste år og har ofte set udmattet ud på banen, hvilket ikke giver resultater. Derfor ville en erfaren spiller til rotering gøre Højlund skarpere, hvilket vil øge hans præstationsniveau, som han har vist de seneste uger, hvor han er startet på bænken.