Premier League-klub jagter Jack Grealish: Kan blive en realitet til sommer

Af: Jesper Bengtson

|

15/05/2024 07:45

Foto: Visionhaus/Getty Images
Foto: Visionhaus/Getty Images
Jack Grealish kan være på vej væk fra Manchester City.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Jack Grealish har haft en hård sæson hos Manchester City.

Da spilletiden har været begrænset, og da Jérémy Doku, som de forsvarende, engelske mestre hentede i sommers, har gjort det godt, ser det ikke just ud til, at Grealish bliver fast starter lige foreløbigt.

Det er nok én af årsagerne til, at der nu florerer rygter om, at han er på vej til en anden Premier League-klub.

Nu forlyder det, at Aston Villa, som tidligere solgte Grealish til City i 2021, overvejer at hente kantspilleren tilbage.

Grealish, der oprindeligt stammer fra Birmingham-klubben, kunne måske finde sin vej tilbage til Aston Villa.

Aston Villa har under ledelse af Unai Emery haft stor succes og er i øjeblikket på kurs mod Champions League-kvalifikation. Dette kan potentielt være en afgørende faktor i at overtale Grealish til at vende hjem.

Det skriver Football Insider.

Grealish, som har haft en begrænset spilletid i Manchester City denne sæson, kan muligvis se en retur til Aston Villa som en mulighed for at genoplive sin karriere og få mere spilletid.

En eventuel transfer af Jack Grealish tilbage til Aston Villa vil uden tvivl skabe stor interesse blandt fodboldfans og eksperter. Grealish har tidligere vist sin kvalitet i Premier League, og et skifte tilbage til sin barndomsklub kunne være en spændende udvikling både for spilleren og Aston Villa.