PSG har givet Kylian Mbappé enormt tilbud om forlængelse

11/02/2024 12:37

|

Nicolai Busekist

Foto: ph.FAB / Shutterstock.com
PSG er klar til at gøre Kylian Mbappé til en meget velbetalt herre, hvis han er villig til at blive i den franske klub.

Mest læste i dag

Der er stadig stor tvivl om, hvor Kylian Mbappé spiller, når der bliver taget hul på næste sæson. Hans nuværende kontrakt med PSG står til at udløbe til sommer, hvorfor han kan forlade den franske klub på en fri transfer.

Der har været mange meldinger om, at han skulle være interesseret i et skifte til Real Madrid. Derfor har der angiveligt også været dialog mellem dem på det seneste. Efter sigende har det dog vist sig at være svært at blive enige om det økonomiske.

Beslutter han sig i stedet for at blive i Ligue 1-klubben, ser det ikke ud til at blive et problem. Ifølge den franske avis Le Parisien har PSG tilbudt ham en ny toårig aftale, der vil gøre ham til en meget velbetalt spiller.

Først og fremmest vil han kunne nyde godt af en række bonusser, som han bliver nødt til at give afkald på, hvis han forlader klubben. Dertil vil han også få en fast årsløn, der er højere end de fleste andre spillere.

Ifølge den franske avis er der tale om en årsløn på hele 80 millioner euro, hvilket svarer til næsten 600 millioner kroner. Derfor vil Mbappé kunne se frem til at tjene godt og vel 1,2 milliarder kroner de næste to år, hvis han bliver i PSG.

PSG har før haft succes med at holde Mbappé i klubben ved hjælp af lukrative tilbud. Om det også bliver tilfældet denne gang, må tiden vise.

Der har dog været meldinger om, at han og Real Madrid skulle være rykket tættere på hinanden. Det betyder dog ikke, at de formår at blive enige om en aftale. Derfor er der stadig uvished om hans fremtid.