Rasende Thomas Müller langede ud efter chokerende nederlag

11/02/2024 11:35

|

Nicolai Busekist

Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com
Bayern München var lørdag i aktion mod Bayer Leverkusen i den tyske Bundesliga. Det endte med et overraskende stort nederlag til holdet fra München.

Mest læste i dag

Thomas Müller var rasende, da han forlod banen efter at have tabt 3-0 til Bayer Leverkusen. Det var tilsyneladende også noget, som han havde brug for at tale om.

Den tyske legende valgte at stille op til interview, og her fik den ikke for lidt. Derimod langede han ud efter sine holdkammerater, da han gjorde det klart, at han bestemt ikke var tilfreds med deres indsats.

"Der har længe været symptomer. Og nu siger jeg det offentligt. Jeg savner, at vi spillere til træningerne viser en bedre indstilling. Vi skal være modigere og spille mere frit," sagde han en rasende Müller til Sky Sport.

På det seneste er det langt fra alt, der har fungeret i den tyske klub. Det har medført, at tysk presse er begyndt at spekulere i, hvorvidt Thomas Tuchel er den rette mand til trænerposten.

Derfor var det også noget, der blev stillet spørgsmål til Müller om. Det slog han dog hurtigt til side, da han mener, at det absolut ikke har noget med træneren at gøre. Derimod er det indsatsen på banen, der er det store problem for Bayern for tiden.

"Det er okay at føle pres. Men der skal findes energi og frihed. Det savner vi nu. En gang imellem må man også tale om os spillere. Det handler ikke altid kun om træneren. Vi har mange spillere på højeste niveau. Vi skal forbedre os," lød det fra ham.

Med nederlaget til Leverkusen har Bayern gjort det svært for sig selv at vinde det tyske mesterskab i denne sæson. De har nu fem point op til Leverkusen, der indtage 1.-pladsen.

Formår de ikke at lave om på dette, vil det være første gang i over et årti, at Bayern ikke har vundet det tyske mesterskab.