05/10/2024 17:59

Fodbold
Rasmus Højlund har reageret på den kritik, som han har fået af en række Manchester United-fans på grund af et opslag, han har delt på de sociale medier.

Mest læste i dag

Rasmus Højlund har udtalt sig efter at have været blevet modtager af vrede og kritik fra Manchester United-fans på grund af et opslag, han delte efter 3-3-kampen mod Porto.

Højlund fik sin første start i sæsonen for United torsdag og åbnede sin målkonto ved at score holdets andet mål i det 20. minut efter Marcus Rashfords føringsmål, hvilket bragte Erik ten Hags mandskab foran med 2-0.

United kollapsede dog efterfølgende og endte pludselig med at være bagud 3-2 tidligt i anden halvleg efter et hovedstød fra Pepe og to mål fra den ustoppelige Samu Omorodion. Harry Maguire sikrede dog et enkelt point i overtiden med et mål, der dermed også gav Erik ten Hag lidt mere tid i jobbet.

Men Højlund blev kritiseret for et Instagram-opslag, hvor han fokuserede på sit mål trods den skuffende præstation. Sammen med billeder af hans jubelscener skrev danskeren: "Heldigvis havde jeg 6 uger til at øve min jubel. En sejr ville have gjort det perfekt."

Den dårlige timing af opslaget har dog medført, at Højlund har været nødt til at udsende en form for undskyldning. Fredag reagerede han i sin Instagram-story, hvor han forklarede opslaget og undskyldte over for fansene.

"Jeg har set en del vrede over mit opslag i går. Det var aldrig min hensigt... Jeg var bare glad for at være tilbage på banen og på måltavlen igen efter nogle hårde uger, hvor jeg ikke kunne spille og score," skrev han ifølge Sportbible.

"Selvfølgelig går vi altid efter sejren, og jeg vil give alt for at gøre jer glade. Undskyld, at gårsdagens opslag ikke havde den effekt. Lad os komme videre. Jeg forbereder mig på at give alt igen på søndag."

United vender tilbage til aktion med en svær udekamp mod et formstærkt Aston Villa, som slog Bayern München 1-0 i Champions League onsdag. Højlund, som scorede 16 mål på tværs af alle turneringer i sin første sæson for United, missede starten af sæsonen på grund af en skade.

Han har kæmpet for at finde skarpheden i sine indhop og spillede 68 minutter torsdag, før han blev afløst af Joshua Zirkzee.