Rasmus Højlund tages i forsvar: Han har brug for tid

Af: Nicolai Busekist

|

15/05/2024 11:41

Foto: Raffaele Conti 88 / Shutterstock.com
Foto: Raffaele Conti 88 / Shutterstock.com
Rasmus Højlund er inde i en dårlig stime, hvor han har haft svært ved at finde målet. Men nu er han blevet taget i forsvar af United-træner Erik ten Hag.

Mest læste i dag

I de seneste ti kampe er det kun blevet til et enkelt mål for Rasmus Højlund, der blev hentet til Manchester United forud for denne sæson. Håbet var, at han kunne løse de offensive problemer, men det har vist sig ikke at være tilfældet.

På grund af den dårlige stime, har den 21-årige dansker været udsat for en del kritik på det seneste. Kritikken er dog ikke kommet fra træner Erik ten Hag, der fortsat har stor tillid til Højlund.

På et pressemøde forud for kampen mod Newcastle understregede Ten Hag, at han fortsat nærer stor tillid til den unge angriber. I denne forbindelse slog han det også fast, at Højlund er blevet købt, fordi han skal udvikle sig til at blive en dygtig angriber med tiden.

"Det var et køb til nutid og fremtid, da vi besluttede at købe ham. Han skal udvikle sig, han skal forbedre sig, men han har brug for tid - og af og til går det op og ned. Han kæmpede for sit første Premier League-mål, men han viste en stærk karakter. Jeg er rolig, han er tæt på," sagde han ifølge Manchester Evening News.

Generelt har det været sløjt med at få scoret mål for Højlund, der har scoret 14 mål i 40 kampe, siden han blev en del af den engelske storklub.

Han er dog ikke ene om at have det svært i det offensive. Det er helt generelt for De Røde Djævle, at de både har svært ved at score mål, men også lukker for mange mål ind.

Derfor har de en målforskel på -4, da de har scoret 52 mål og har lukket 56 mål ind. Det er den dårligste målforskel blandt hele top-8 i Premier League.