Så skete det: Se Rasmus Højlunds første Premier League-mål for Manchester United

Af: Henrik Rothenbücher

|

26/12/2023 23:08

Fodbold
Rasmus Højlund blev matchvinder, da han scorede sit første mål for Manchester United 2. juledag.

Mest læste i dag

Det lignede længe, at det skulle blive en rædselsfuld 'Boxing Day' for Rasmus Højlund, Christian Eriksen og resten af Manchester United-holdet, da de efter 21 minutter kom bagud med 0-1 mod Aston Villa, og blot 5 minutter senere kom yderligere bagud med 0-2.

Indsatsen i første halvleg var langt fra god, men det var et andet mandskab der kom ud i anden halvleg og efter tre minutter af anden halvleg var bolden i mål for Manchester United, men desværre for dem og Garnacho, blev målet annulleret.

De gjorde det dog ikke, da Ganarcho scorede efter 59 minutter og igen efter 71 minutter.

Det største jubelbrøl på Old Trafford kom dog i det 82. minut, og det var lige før, at Rasmus Højlund havde overdøvet de mange tilskuere, da han sendte bolden i mål til sin første Premier League-scoring.

Højlund gik amok og det samme gjorde Old Trafford.