01/02/2024 10:35

Fodbold
Thomas Frank var ikke tilfreds.

Mest læste i dag

Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank, udtrykte sin frustration efter holdets hurtige kollaps i onsdagens Premier League-kamp mod Tottenham, hvor de gik fra at føre 1-0 til at tabe 1-3 på blot otte minutter. Trods en stærk start og en 1-0 føring oplevede Brentford, med danske spillere som Mads Roerslev, Mathias Jensen og Christian Nørgaard på banen, en hurtig nedsmeltning i begyndelsen af anden halvleg.

Frank roste holdets indsats i størstedelen af kampen, men anerkendte et kritisk "blackout" i de afgørende minutter. "Bortset fra et kæmpe blackout på ti minutter synes jeg, at vi spillede en god kamp. Vi frustrerede dem med vores høje pres, og vi så meget farlige ud," sagde Frank til BBC.

Han pegede på det andet mål som det mest skuffende og understregede holdets chancer for at score flere mål.

Midtbanespiller Christian Nørgaard, der også fungerede som anfører, påtog sig ansvaret for holdets reaktion efter Tottenhams første mål. "Efter vi indkasserer det første mål, der også er en smule uheldigt, er vi nødt til at være bedre," udtalte Nørgaard til Brentfords hjemmeside. Han fremhævede sin rolle i at holde holdet samlet i sådanne øjeblikke.

Selvom Brentford oplevede et hurtigt tilbageslag, med tre mål inden for ti minutter fra Tottenham, påpegede Nørgaard, at de kom tilbage i kampen og havde chancer for at udligne. Angriber Ivan Toney reducerede senere til 2-3, og holdet pressede på for en udligning i kampens slutminutter.

Med dette resultat ligger Brentford på en 15.-plads i Premier League med 22 point, kun fire point over nedrykningsstregen, hvor Everton ligger lige under. Kampen understreger vigtigheden af koncentration og stabilitet i Premier League, især for hold som Brentford, der befinder sig i en udfordrende position i tabellen.

Herunder kan du se interviewet med Thomas Franke efter gårsdagens kamp.