Thomas Frank raser mod egne fans

03/03/2024 13:01

|

Nicolai Busekist

Foto: James Gill/Getty Images
Den danske Brentford-træner lægger ikke skjul på, at han ikke er tilfreds med deres opførsel.

Mest læste i dag

Thomas Frank står fortsat i spidsen for Brentford i Premier League, selvom han har været kædet sammen med større adresser. Blandt andet er han blevet nævnt som kandidat til at afløse Jürgen Klopp i Liverpool.

På nuværende tidspunkt er der dog ingen udsigt til, at han forlader London-klubben. Heller ikke selvom han lørdag oplevede noget, som han bestemt ikke satte pris på.

Her var Brentford i aktion mod Chelsea i Premier League, og da de kom bagud med 0-1, kunne Frank høre hans egne fans buhe. Efter kampen lagde han ikke skjul på, at han mener, at det er utilstedeligt at gøre sådan noget.

"Ved du hvad? Det syntes jeg også, jeg hørte. Jeg vil personligt gerne tale med dem, der buhede. Er det deres støtte?" sagde han ifølge The Athletic.

"Vi taler om Brentford mod Chelsea – én af de største klubber i verden – vi var bagud med 0-1. Jeg ved, jeg ikke må bande, men hvad…"

Frank og co. endte med at tage et enkelt point med fra kampe, der endte 2-2. De var foran med 2-1 i en periode, men kunne ikke holde føringen. 

Brentford har ikke haft den samme succes i denne sæson, som det har været tilfældet de seneste par år. Efter deres kamp mod Chelsea, befinder de sig nu på en 15.-plads i Premier League.

Frank og hans tropper er nødt til at blive ved med at hente point, da det ellers kan ende som en katastrofe for London-klubben. Det hænger sammen med, at de kun har seks point ned til nedrykningsstregen.

Det ville naturligvis komme som et stort chok, hvis Brentford ender med at rykke ned. Især når man holder det op imod, at de i sidste sæson sluttede på en flot 9.-plads i den bedste engelske række.