Fodbold
Hør hvordan kommentatorerne går amok da Chris Woods bringer Nottingham foran mod Newcastle.

Mest læste i dag

Premier League-klubben Newcastle startede denne sæson som lyn og torden, men sidenhen er de faldt gevaldigt af på den.

Det blev til et exit i Champions League i og den hjemlige lige, går det ikke meget bedre. Her er det blevet til fire nederlag ud af de seneste fem kampe.

Mange Newcastle-fans havde dog nok forventet, at kampen på St. James Park mod 16. pladsen fra Nottingham Forest ville blive en lej sejr, men sådan skulle det altså ikke gå.

Newcastle kom ellers planmæssigt foran, da Alexander Isak sparkede et straffespark sikkert i mål efter 23 minutter, men Chris Wood ville det anderledes.

Han scorede således i det 46. minut, i det 53. minut og igen i det 60. minut. Det flotte hattrick på små 14 minutter betød, at Newcastle endte med at tabe kampen med 3-1.

Kampens kommentatorer, Dan Engelsted og Francis Dickoh havde særligt svært ved at skjule deres begejstring efter Chris Woods 2. mål.

Hør bare hvordan de to Viaplay-kommentatorer gik amok, da Nottingham Forest bragte sig foran.