Fodbold
Jakob Bruun Larsen tæt på at udnytte kæmpe Liverpool-brøler kort før tid.

Mest læste i dag

I eftermiddagens Premier League kamp var Liverpool taget et smut til Burnley, hvor de skulle forsøge at spille sig op på førstepladsen.

Til trods for afstanden på intet mindre end 17 placeringer mellem de to hold, endte det alligevel med at blive en tættere affære end de fleste havde ventet.

For Burnley var der dansk deltagelse, da Jakob Bruun Larsen blev skiftet ind sent i kampen, og netop Bruun Larsen kunne have gjort det onde ved Liverpool.

Danskere blev skiftet ind i det 85. minut og blot minuttet senere fik han en gylden mulighed for at ødelægge Liverpools drøm om at toppe ligaen på 'Boxing Day'.

Den japanske midtbanespiller, Wataru Endo, valgte at give Jakob Bruun Larsen en forsinket julegave, da han sendte bolden direkte i fødderne på danskeren, der få sekunder efter havde muligheden for at udligne.

Danskeren fik et fornuftigt træf på bolden, men han måtte se afslutningen gå lige forbi stolpen.

Fire minutter senere sendte indskiftede Diogo Jota så bolden i mål til 0-2 for gæsterne, og så var den kamp afgjort.