Vildt skifte kan være undervejs: Vil hente både Mohamed Salah og Kevin De Bruyne

Af: Nicolai Busekist

|

25/05/2024 16:34

Fodbold
Foto: ph.FAB / Shutterstock.com
Foto: ph.FAB / Shutterstock.com
Begge spillere har kontrakter, der udløber næste sæson. Salah har allerede været genstand for et afvist bud på over 1,3 milliarder kroner fra Al-Ittihad.

Mest læste i dag

Kevin De Bruyne og Mohamed Salah kan begge hentes på en fri transfer næste sæson. Flere saudiarabiske klubber siges at være villige til at vente på to af Premier Leagues største stjerner, hvis de ikke kan hente dem denne sommer.

Begge spillere er ønsket, da Saudi Pro League arbejder på at udvide. Salah har allerede været genstand for et bud på over 1,3 milliarder kroner fra Al-Ittihad, der blev afvist sidste september. Da de begge har kontrakter, der udløber næste sæson, kan de forhandle med udenlandske klubber om otte måneder om en forhåndskontrakt til 2025/26-sæsonen.

SPL har målrettet nogle af de mest profilerede spillere i Europa, vil holdene også bruge penge på ligaens infrastruktur forud for værtskabet af VM i 2034, velvidende at De Bruyne og Salah potentielt kan hentes gratis næste år.

De Bruynes kontrakt med Manchester City løber til næste sommer, og selvom han ikke har vist tegn på at være utilfreds i klubben, har det ikke forhindret saudiarabisk interesse i stjernenen.

Salah har samtidig også et år tilbage på sin kontrakt på Anfield efter syv år hos Liverpool. Han antydede sidste uge, at han ville blive i Liverpool næste sæson efter ansættelsen af Arne Slot og Jürgen Klopps afgang.

"Vi ved, at trofæer er det, der tæller, og vi vil gøre alt for at få det til at ske næste sæson. Vores fans fortjener det, og vi vil kæmpe som sindssyge," skrev han på X.

De Bruyne og Salah ville være yderligere to stjerner, der bliver en del af SPL, hvor Cristiano Ronaldo, Neymar og Karim Benzema allerede spiller.