Den ruller stadig: Nu er der overraskende nyt i Christian Horner-sagen

Af: Nicolai Busekist

|

15/04/2024 09:23

Sagen om Christian Horner, der tog hele Formel 1-verdenen med storm, er endnu ikke afsluttet.

Mest læste i dag

Den kvinde, der kom med de chokerende anklager mod Red Bull-teamchef Christian Horner spøger stadig. Nu melder Express, at det forventes, at hun kommer til at stå over for intens afhøring denne uge. Det sker som et led i hendes appelproces.

Efter en intern undersøgelse blev det i sidste måned bekræftet, at Horner var blevet frikendt for at have udvist upassende adfærd over for den kvindelige ansatte.

Klageren, som også indgav en separat klage mod Horner til FIA, reagerede ved at aktivere sin ret til at appellere dommen. Hun overvejer angiveligt også at tage sin sag i retten. Det står derfor meget klart, at denne sag endnu ikke er slut.

Kvinden er i øjeblikket suspenderet af Red Bull efter beskeder, som angiveligt er sendt af Horner, blev lækket til offentligheden. Ifølge The Sun vil hun igen blive 'grillet' af de advokater, der står for sagen.

Begge parter har underskrevet fortrolighedsaftaler, men en F1-insider har antydet, at fulde detaljer om sagen kan blive afsløret, når appelprocessen er afsluttet.

"Ingen ønsker, at dette skal trække ud længere end nødvendigt," blev kilden citeret for at sige.

"Red Bull har gjort det klart, at når appellen er ovre, er de villige til at være fuldt ud transparente. De ønsker ikke at gøre noget, der kompromitterer processen, men når den er færdig, bliver handskerne taget af."

Horner fortsatte i sin rolle under den indledende undersøgelse og har gentagne gange fastholdt sin uskyld. Og i et åbenlyst tegn på at støtte sin mand, fløj hans kone, Geri Halliwell, til Mellemøsten med kort varsel for at være ved hans side til løbene i både Bahrain og Saudi-Arabien.

Men kontroversen har utvivlsomt skabt problemer inden for Red Bull. Horners fremtid har været genstand for spekulationer, da han angiveligt er kommet på kant med rådgiver Helmut Marko, der har afvist offentligt at støtte sin kollega.