Mercedes er klar til at give Verstappen vanvids-kontrakt: Bliver et helt nyt niveau

Af: Jesper Bengtson

|

15/04/2024 07:00

Foto: Mark Thompson/Getty Images
Foto: Mark Thompson/Getty Images
Mercedes er klar til at punge ud.

Mest læste i dag

Mercedes har øjnene stift rettet mod Max Verstappen som afløser for Lewis Hamilton, som skifter til Ferrari i 2025.

Den dominerende racerkører står øverst på Mercedes' ønskeliste, og teamet er klar til at imødekomme hans lønkrav, som overstiger det, Hamilton får i øjeblikket.

Det skriver GP Fans.

Verstappen, der har kontrakt med Red Bull Racing frem til midten af 2028, står over for en usikker fremtid; blandt andet på grund af en intern magtkamp og spekulationer om Helmut Markos afgang.

Mercedes er dog klar til at tage imod ham med åbne arme, og de vil give ham en lønpakke, som vil sætte nye standarder for sporten.

"Lønpakken, som Mercedes har godkendt for Verstappen, sikrer ham ikke kun en markant højere indtægt end Hamilton, men har også potentialet til at blive endnu vildere, hvis han vinder verdensmesterskabet med teamet", skriver Auto Motor und Sport.

Og Toto Wolff, der er teamchef hos Mercedes, er angiveligt parat til at vente længe, hvis det kan betyde, at han til sidst kan sætte kløerne i Verstappen:

"Verstappen er den eneste kører, der har den luksus at tage sig god tid til at vurdere situationen. Mercedes har heller ikke travlt. Så længe der er en lille chance for at lande vor tids hurtigste kører, vil Toto Wolff vente på verdensmesteren. Selv hvis det betyder, at han går glip af hans andre muligheder", lyder det fra Auto Motor und Sport.