Ekspert med hård melding om Formel 1-stjerne: "De skal nok erstatte ham"

Af: Jesper Bengtson

|

21/05/2024 15:22

Formel 1
Foto: Wikimedia Commons
Synes du også, at han bør erstattes?

Mest læste i dag

Max Verstappen fortsætter med at dominere i Formel 1.

På Imola-banen sikrede han sig - for ottende gang i streg - en pole position, hvilket betyder, at han nu har tangeret Ayrton Sennas 35 år gamle rekord.

Mens hollænderen præsterer sublimt, så har hans holdkammerat, Sergio Pérez, problemer med at leve op til forventningerne.

Sådan skriver mediet VG.

Mexicaneren måtte efter kvalifikationen tage til takke med at starte nummer 11, og nu bliver der kastet lys over, hvordan hans fremtid ser ud med holdet.

Formel 1-eksperten Stein Pettersen er én af dem, der har udtrykt sin tvivl om Pérez: "De skal nok erstatte ham. Der er flere kørere derude, som kunne have gjort arbejdet bedre."

Pérez endte som nummer otte, hvilket må siges at være skuffende for en Red Bull-kører.

Ser svært ud for Red Bull

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Nico Hülkenberg for kort tid siden skrev under med Audi, som vil gøre sit indtog i Formel 1 i 2026, og nu vil Audi tilsyneladende gøre alt, hvad de kan, for at gøre Sainz til hans holdkammerat.

Red Bull, som også har været meldt interesseret, har officielt meldt ud, at det ikke kan matche Audis flotte tilbud. Helmut Marko fra Red Bull har givet udtalt for, at de opmærksomt følger Sainz, men at de ikke har travlt med at få hans underskrift.

Sagen er dog en anden for Audi, som gerne vil have spanieren til at træffe en hurtig beslutning.

"Jeg synes, han har et meget godt tilbud fra Audi, men så han er nødt til at træffe en beslutning relativt hurtigt", siger Helmut Marko.

Valget kan være afgørende for den spanske kører, og der er flere scenarier i spil. Flere har påpeget muligheden for, at Sainz kan takke ja til Mercedes etårige kontrakt, da han så vil være klar til at skifte til Audi i 2026.

Såfremt det bliver en realitet, står Red Bull som 'taber' af kampen om spanierens underskrift.