Günther Steiner peger på Max Verstappens næste hold i tilfælde af Red Bull-exit

29/03/2024 16:27

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Baron/Getty Images
Günther Steiner har afsløret, hvor han tror, at Max Verstappen havner, hvis han beslutter sig for at forlade Red Bull.

Mest læste i dag

Verstappens fremtid er pludselig blevet et samtaleemne efter problemerne uden for banen hos Red Bull er fortsat ind i sæsonen. Verstappens far, Jos, har offentligt kritiseret teamchef Christian Horner ved flere lejligheder.

Mercedes' teamchef, Toto Wolff, har ikke lagt skjul på, at Verstappen er øverst på hans ønskeliste som erstatning for den afgående Lewis Hamilton. Men hollænderen selv har svaret ved at sige, at det er hans "intention" at fuldføre resten af hans nuværende kontrakt med Red Bull, som løber indtil 2028.

Steiner har udtalt, at situationen hos Red Bull virker til at have "aftaget" de seneste uger. Spændingerne nåede især et kogepunkt i Bahrain og Saudi-Arabien.

Men så længe Red Bull forsyner Verstappen med den dominerende bil, føler han også, at det ligger i "Max' egen interesse" at blive.

"Jeg tror, det er aftaget for nylig... Hvad der foregår der," sagde Steiner til Sky Sports om de seneste begivenheder hos Red Bull.

"Så jeg tror ikke, det ville være let for ham at komme ud af kontrakten, men til sidst har vi ikke indblik i kontrakten."

Givet de etablerede forbindelser mellem Verstappen og Mercedes, kan der dog være en mulighed for, at han skifter og bliver Hamiltons afløser - skulle han beslutte at skifte fra Red Bull.

"Jeg tror, at alle i Formel 1 i øjeblikket er interesserede i Max Verstappen. Det handler mere om, hvor han vil hen," sagde Steiner.

"Og du nævnte de to kandidater, hvor han potentielt kan tage hen. Det kan være Mercedes, som åbenlyst har et ledigt sæde, fordi Lewis skifter til Ferrari. Men jeg mener også, at Aston Martin er en mulighed. Men jeg tror, at hvis Max skifter et sted hen, så vil jeg gætte på, at han ville skifte til Mercedes."