Helmut Marko træffer stor beslutning

Af: Jesper Bengtson

|

25/06/2024 19:45

Formel 1
Foto: motorsports Photographer / Shutterstock.com
"Under alle omstændigheder er vi meget glade for hans (Helmut Marko, red.) engagement," lyder det.

Mest læste i dag

Den ikoniske Grønne Sø i Øvre Steiermark har i årevis tiltrukket besøgende fra nær og fjern.

Området står nu over for en potentiel økonomisk opblomstring takket være en ny investering fra Helmut Marko, som vi alle kender fra Formel 1.

Marko har nemlig købt den historiske kro 'Green Lake', som ligger i kommunen Tragöß-St. Katharein i Bruck-Mürzzuschlag-distriktet.

Kroen, der også er kendt som Julienheim eller Gasthof Leisenberger, har stået tom i flere år, men det bliver der lavet om på inden længe, da renoveringen er godt i gang.

Sådan skriver mediet Kleine Zeitung.

Borgmester Hubert Zinner udtrykker optimisme omkring projektet, men vil ikke afsløre for mange detaljer på nuværende tidspunkt.

"Under alle omstændigheder er vi meget glade for hans (Helmut Marko, red.) engagement. Der var ikke en eneste stemme imod denne sag," siger han og tilføjer, at Marko lægger stor vægt på at sikre, at alt foregår juridisk korrekt.

Helmut Markos plan er at få sat den gamle kro i god stand, så den potentielt kan tiltrække flere turister til området og dermed bidrage til den lokale økonomi.

Helmut Marko, der også driver de kendte hoteller, Schlossberg og Augarten, i Graz, har ikke givet nogen detaljer om projektet endnu.

Til spørgsmålet om projektets status svarede han kort: "Der er ikke aktuelt, ingen kommentar!"