Leclerc med overraskende reaktion på Alonsos kontrakt: "Der er så mange..."

Af: Nicolai Busekist

|

05/05/2024 07:27

Fernando Alonso har for nylig forlænget sin kontrakt med Aston Martin, og Charles Leclerc havde en noget overraskende reaktion på dette.

Mest læste i dag

Fernando Alonsos nylige beslutning om at forlænge sit ophold hos Aston Martin og i Formel 1 har fremkaldt en lunken reaktion hos Charles Leclerc, da Alonso nærmer sig sin 43-års fødselsdag.

Selvom den unge Ferrari-kører har blandede følelser omkring kontraktforlængelsen, støtter Pedro de la Rosa, holdambassadør hos Aston Martin, fuldt ud Alonsos valg.

Pedro de la Rosa udtrykte stor begejstring for Alonsos beslutning om at blive, skriver sportsavisen Marca.

"Jeg er meget glad for Alonsos forlængelse. Det er godt for Formel 1. Lad os ikke glemme, at Fernando overvejede at trække sig tilbage," sagde han.

De la Rosa uddybede Aston Martins engagement i Alonso, på trods af, at han snart fylder 43 år.

"Aston Martin forpligter sig til en kører, der er (næsten) 43 år gammel. Fordi de ikke bekymrer sig om alder - kun præstation," sagde han, og fortsatte: "Jeg tror, at han stadig konkurrerer som 45-årig."

Et andet sted i feltet har den 26-årige Leclerc også sikret en ny, langvarig kontraktforlængelse. Han forklarede til italienske medier, at han tvivler på, at han kommer til at fortsætte med at køre i Formel 1 lige så længe som Alonso.

Han slog dog også fast, at der er mange unge kørere, der fortjener en plads i Formel 1. Derfor er han også meget ambivalent i forhold til Alonsos nye kontrakt.

"Fernando er en af de mest talentfulde kørere på banen, og han fortjener sin plads i Formel 1," sagde han ifølge Grandpx.news, og fortsatte:

"Men der er så mange unge, der også fortjener en plads. Det er ikke let at finde balancen."

"Sandsynligvis vil jeg ikke være her, indtil jeg er 43 år gammel, hvor meget jeg end gerne ville. Jeg vil helt sikkert gerne prøve andre kategorier, inklusive Le Mans."