Max Verstappen ryster Formel 1: "Jeg må se, om jeg vil fortsætte"

Af: Jesper Bengtson

|

05/05/2024 15:31

Foto: Shutterstock
Max Verstappen er ikke sikker på, at han vil køre Formel 1 næste år.

Mest læste i dag

Den forsvarende Formel 1-mester, Max Verstappen, har nu rystet hele Formel 1-verden med en yderst chokerende melding.

Et gammelt ordsprog lyder, at man skal 'stoppe på toppen', og lige nu overvejer den hollandske superstjerne at gøre netop det.

Sådan skriver mediet Biobiochile.

Max Verstappen har i de seneste år domineret sporten, og i år er han også kommet flyvende fra start, hvor han indtil nu har sat alle andre til vægs.

Men han har nu smidt en bombe.

Max Verstappen vil nemlig ikke love, at han fortsætter med at køre Formel 1 næste år, hvilket må siges at være noget af en chokmelding:

"Det kommer helt an på, om jeg også vil køre næste år eller ej", lød svaret, da han blev spurgt ind til, om han kunne finde på at skifte hold.

”Først vil jeg se, om jeg virkelig vil fortsætte. Det er det vigtigste for mig (...). Så jeg tænker ikke på den slags ting i øjeblikket", tilføjede han.

Verstappens fremtid

Der har svirret rygter omkring, at Verstappen kunne være på vej væk fra Red Bull, men ifølge Christian Horner, Red Bulls teamchef, så er der ingen grund til at spekulere på hollænderens fremtid.

Han har nemlig udtalt, at Verstappen med 100 procents sikkerhed kommer til at fortsætte hos Red Bull, hvor han angiveligt er meget glad for at være.

Kun tiden vil vise, om den påstand er sand eller ej.