Melder klart ud: Toto Wolff giver op

Af: Jesper Bengtson

|

09/04/2024 17:46

Foto: Jay Hirano Photography / Shutterstock.com
Mercedes-bossen har givet op.

Mest læste i dag

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Mercedes har fået en svær start i årets Formel 1-sæson.

Toto Wolff, der er teamchef hos Mercedes-holdet, er ikke glad for, hvordan tingene går lige nu, da Mercedes' to kørere, George Russell og Lewis Hamilton, ikke levede op til forventningerne ved det seneste løb i Japan.

Russell blev nummer syv, og Hamilton nummer ni. Dette resultat betyder, at Mercedes lige nu er nummer fire i konstruktørmesterskaberne.

Det skriver Die Presse.

Toto Wolff udtaler nu, at Max Verstappen, som kører for Red Bull, er meget foran alle andre.

Verstappen vinder næsten alt i år, og Wolff tror ikke, at nogen kan indhente ham. Med andre ord siger han, at de andre hold, inklusive Mercedes, kæmper om at være det næstbedste.

Mercedes ligger i skrivende stund bag Red Bull, Ferrari og McLaren.

Det er dog ikke kun Toto Wolff, der er skuffet over sæsonens resultater. Lewis Hamilton, som tager til Ferrari i 2025, er også skuffet over, hvordan Mercedes har klaret indtil videre:

”Jeg gav alt, men resultatet var ikke godt. Men det er desværre der, vores bil er i øjeblikket. Hvis vi vil klatre opad, er vi nødt til kigge o på bilen."

Toto Wolff påpeger dog, at Mercedes allerede har pillet lidt ved bilen, og de håber derfor på at kunne gøre det bedre i de kommende løb.

Selvom det på Mercedes-teamet lyder som en selvfølge, at Max Verstappen vinder, så mener Christian Horner, der er chef for Red Bull, at det er for tidligt at sige noget om.