Mercedes i dialog med tidligere Haas-kører som afløser for Lewis Hamilton

Af: Nicolai Busekist

|

01/06/2024 15:40

Formel 1
Foto: Jose Breton - Pics Action / Shutterstock.com
Foto: Jose Breton - Pics Action / Shutterstock.com
Mercedes leder fortsat efter en afløser for Lewis Hamilton, og har på det seneste været i dialog med den tidligere Haas-kører.

Mest læste i dag

Mercedes-chef Toto Wolff har været i dialog med Mick Schumacher i forhold til potentielt at erstatte Lewis Hamilton næste år, skriver Bild.

Hamilton forlader Silver Arrows efter denne sæson, men hans efterfølger er endnu ikke annonceret, og Mercedes siges at undersøge flere muligheder.

Schumacher har været Mercedes' reservekører, siden han blev fyret af Haas ved udgangen af 2022 efter to sæsoner hos det amerikanske team.

I år skal han køre for Alpine i hyperbil-kategorien i World Endurance Championship.

Den 25-årige Schumacher, der er søn af legenden Michael Schumacher, har ikke lagt skjul på sit ønske om at få et sæde i Formel 1.

Men han vender ikke tilbage til feltet med Mercedes foreløbigt. Ifølge Bild har der været dialog, men Wolff har besluttet, at han ikke skal overtage Hamiltons ledige sæde næste sæson.

Schumacher deltog for nylig i en privat Mercedes-test på Silverstone, hvilket har ført til rygter om, at han kan være en kandidat til at køre for holdet i 2025. Dog fastslår Bild, at det ikke var en test til et sæde i Formel 1, da Schumacher blot blev sat til at teste visse indstillinger på bilen.

Det siges, at Wolff er fast besluttet på at lokke Max Verstappen væk fra Red Bull, efter han har identificeret ham som sit primære mål.

Verstappen har kontrakt indtil slutningen af 2028, men der har været mange rygter om et tidligere exit. Tidligere i år indrømmede Wolff, at han vil gribe chancen for at arbejde med Verstappen, hvis han forlader Red Bull.

Mercedes-talentet Kimi Antonelli er ifølge Express en anden kandidat, der potentielt kan erstatte Hamilton hos Mercedes, efter han blev rykket hurtigt op i Formel 2. Det skete efter, at han vandt sidste års FRECA Championship.

Teenageren har allerede deltaget i en test bag lukkede døre og forventes at få flere sessioner før årets udgang. Hvis Antonelli slutter sig til Mercedes i 2025, vil han være den tredje yngste kører i sportens historie, da han kun vil være overgået af Verstappen og Lance Stroll.