Michael Schumachers familie træffer stor beslutning: Sker om to dage

Af: Nicolai Busekist

|

11/05/2024 13:32

Familien til Formel 1-legenden Michael Schumacher har truffet en stor beslutning. De er nu klar til at sige farvel til nogle af hans memorabilia.

Mest læste i dag

Har du 28 millioner kroner, som du ikke ved, hvad du skal bruge til? Og er du stor fan af Michael Schumacher? I så fald har du måske fundet en måde, du kan få brugt den store sum penge.

Det skyldes, at hans familie har besluttet at sige farvel til en række af hans luksuriøse og sjældne ure. Ifølge det svenske medie Aftonbladet sælges urene på auktion, og forventes at kunne indbringe op til 28 millioner kroner.

Blandt andet vil det være muligt at få fingrene i et Vagabondage 1 i platin. Det er i sig selv et specielt ur, men at det tilmed var en gave fra Ferrari-teamchef Jean Todt til Schumacher, gør det endnu mere specielt.

Ikke nok med det, så var den franske urdesigner Francois-Paul Journe med til at give uret et helt særligt præg. Dette ur alene forventes at indbringe op mod 15 millioner kroner, da det blandt andet er forsynet med symboler, der repræsenterer Schumachers syv VM-titler.

Auktionen finder sted om to dage, den 13. maj.

Uret er fra 2004, hvor han fik det af Todt. Det er ikke det eneste ur, der har været en gave fra Todt, der er en del af auktionen hos auktionshuset Christie's i Genève.

Hans familie har også besluttet at sætte et helt særligt ur fra Audemars Piguet til salg. Dette ur fik han af Todt, da han vandt sin sjette titel i 2003. Igen er der tale om et meget specielt ur, som forventes at indbringe i omegnen af to millioner kroner.

I alt vil der være otte ure på auktionen, som Christie's har fået lov til at stå for. Flere af urene er helt unikke, og derfor vil der med stor sandsynlighed være rift om dem blandt de personer, der har råd til dem.