Mulig bombe på vej: Sebastian Vettel kan være på vej tilbage til Formel 1

26/02/2024 18:12

|

Nicolai Steinicke

Sebastian Vettel kan være på vej tilbage.

Mest læste i dag

Ralf Schumacher har vakt spænding med hints om, at Sebastian Vettel, den fire gange verdensmester i Formel 1, måske overvejer et spektakulært comeback til sporten. 

På trods af at Sebastians bror, Fabian, for nylig har afvist sådanne rygter, har Ralfs kommentarer til Sky Deutschland genantændt spekulationerne. "Jeg hørte, at Sebastian vil køre bil igen," afslørede Schumacher og antydede, at Lewis Hamiltons højprofilerede skifte til Ferrari har påvirket Vettels tanker. Det skriver Grandpx.

Spekulationerne om Vettels potentielle comeback opstår, mens Mercedes vurderer sine muligheder for en partner til George Russell fra starten af 2025. Schumacher gav sin mening til kende om den udfordring, Russell kunne stå overfor i at fylde Hamiltons sko, især fra et marketingsperspektiv, og bragte ideen om Vettel som et overbevisende valg for Mercedes, givet hans tyske arv.

"Om Russell har karismaen til at erstatte Hamilton i forhold til global marketing, eller Sebastian Vettel som en tysk kører hos Mercedes, det er nok for meget for ham," bemærkede Schumacher og understregede de høje indsatser.

Lando Norris, et andet navn, der er blevet nævnt i diskussionerne om Hamiltons efterfølger, forlængede for nylig sin kontrakt med McLaren, et træk han forsvarede på trods af den efterfølgende ledige plads hos Mercedes. "Jeg kunne have ventet, den mulighed var der," erkendte Norris og udtrykte ingen fortrydelse over sin beslutning og sin tro på McLarens fremtid.

Fernando Alonso, der i øjeblikket er hos Aston Martin, er en anden kører, der nøje overvåger situationen hos Mercedes, klar over den potentielle mulighed for at tilslutte sig teamet i 2025. Alonsos strategiske tålmodighed afspejler hans ambition om at konkurrere i den hurtigste bil tilgængelig, hvilket understreger de konkurrencedygtige dynamikker, der præger F1's kørermarked. "Jeg ved, at min position er interessant, så jeg vil vente et par løb," udtalte Alonso med målet om et top sæde i de kommende sæsoner.

Ralf Schumacher udtrykte dog skepsis over for Mercedes' udsigter, baseret på deres præstation under pre-season testningen. Hans tvivl om Mercedes' evne til at levere en bil, der kan konkurrere om mesterskabet, kunne kaste lys over Hamiltons beslutning om at skifte til Ferrari efter et tilbud fra Fred Vasseur. "Jeg er indtil videre lidt skuffet over dem," iagttog Schumacher og antydede potentielle årsager bag Hamiltons skifte og de udfordringer, Mercedes står overfor i at fastholde og tiltrække topkøretalenter.