Ærlig Mikkel Hansen: "Jeg er sgu ked af det"

Af: Nicolai Busekist

|

10/07/2024 12:48

Håndbold
Foto: katatonia82 / Shutterstock.com
Mikkel Hansen har ikke lagt skjul på, at han er ked af det, da han har spillet en helt fantastisk sæson.

Mest læste i dag

Landstræner Nikolaj Jacobsen har været nødt til at lave om sin trup til OL. Han var ellers færdige med at udtage sine spillere, men en sen skade gjorde, at han var nødt til at indkalde en anden spiller.

Den unge Mads Hoxer kom mandag til skade under træning, hvor han pådrog sig en skade i sin ene ankel. Det har medført, at han har været nødt til at forlade OL-truppen. I stedet har Jacobsen valgt at gøre plads til den erfarne Hans Lindberg.

Mikkel Hansen har ikke lagt skjul på, at han er ked af at høre, at han ikke får selskab af Hoxer under OL. Han har fulgt den unge spiller tæt de seneste sæsoner, hvor de har været holdkammerater i Aalborg Håndbold.

"Jeg er sgu ked af det på hans vegne. Han har spillet en fantastisk sæson. Han har selvfølgelig været en stor del af den succes, der har været i Aalborg. Han tog ekstremt meget ansvar," siger han til Ekstra Bladet.

"Allerede sidste år kunne jeg se potentialet, og at det blev på et fint højt niveau. I år har det været på et meget, meget højt kontinuerligt niveau. Jeg er ekstremt ked af det på hans vegne over det, der skete i går."

Tidligere i år meldte Hansen ud, at han er i gang med sin sidste sæson som håndboldspiller. Det betyder, at han allerede har spillet sin sidste kamp på klubplan. Derfor er den 36-årige stjerne ikke en del af planerne for Aalborg Håndbold i næste sæson.

Han er dog ikke helt færdig endnu, da han har fået en plads i truppen til OL, hvor han vil binde en løkke på sin karriere. Her håber den 36-årige Hansen med stor sandsynlighed på, at han og resten af truppen kan spille sig til en guldmedalje i hhv. Paris og Lille.