Det ser godt ud: Mikkel Hansen kan takke af med et brag

Håndbold
Det ser godt ud for Aalborg Håndbold.

Mest læste i dag

Aalborg Håndbold nærmede sig onsdag aften en plads i Herreligaens finale.

På hjemmebane sikrede Mikkel Hansen og kompagni sig en sejr på 29-26 over Skjern Håndbold i den første semifinale, hvilket betyder, at en sejr eller uafgjort i søndagens opgør i Skjern vil sende nordjyderne videre til finalen.

Et nederlag vil derimod tvinge dem til en tredje og afgørende kamp på hjemmebane.

Det skriver Ekstra Bladet.

Første halvleg bød på tæt og spændende spil, hvor især Skjerns veteran, Lasse Mikkelsen, imponerede. Efter 20 intense minutter kunne han med sin syvende scoring bringe de grønblusede gæster foran 10-9.

Mod slutningen af halvlegen begyndte Skjern dog at halte, og Aalborgs reservekeeper Fabian Norsten, der erstattede den skadede Niklas Landin, leverede flere vigtige redninger.

Muligheden er der

Aalborgs stjerne Mikkel Hansen trådte også i karakter og scorede et par mål frem mod pausen. Han endte med at blive en af kampens helt store profiler med i alt fem mål og flere flotte assists.

Aalborg gik til pause med en 14-12 føring, og Norsten havde på dette tidspunkt en imponerende redningsprocent på 43.

Efter pausen begyndte træthedstegnene at vise sig hos Skjern, der har været hårdt plaget af skader gennem sæsonen.

Aalborg udnyttede situationen og øgede deres føring til 20-15 efter et effektivt angrebsspil.

Trods en scoringspause på mere end seks minutter fra 49. minut og frem, hvor Skjern reducerede afstanden fra seks til tre mål, formåede de ikke at indhente Aalborg.

Med kun tre spillere på måltavlen i første halvleg samt fem forskellige afsluttere i alt, blev det et kedeligt resultat for vestjyderne.

Fabian Norsten stod som en mur i målet og forhindrede, at Skjern kunne udligne.

Det står altså klart, at Mikkel Hansen har muligheden for at slutte sin klubkarriere af med et brag, da han stadig har muligheden for at vinde det danske mesterskab.