Emil Nielsen mødte gammel kending i lokal brugs: Så sagde han disse ord, der fik latteren frem

Af: Jesper Bengtson

|

13/04/2024 19:43

Foto: YouTube
Emil Nielsens 8 ord til den gamle kending var nok til at få latteren frem.

Mest læste i dag

Emil Nielsen bevæger sig mellem stængerne som en uovervindelig mur, og hans præstationer har gjort ham til et navn, der hyldes på tværs af håndboldverdenen.

Den danske målmand, der også er kendt som 'Emil Stabil,' tog alle med storm ved EM-slutrunden, som fandt sted i starten af året.

Hvis du spoler tiden tilbage til kort før, der blev taget hul på slutrunden, så var Emil Nielsen et ligeså stort navn for de garvede håndboldentusiaster.

Til dagligt slår han nemlig sine folder i FC Barcelona, men over julen var den danske landsholdsmålmand i Danmark, hvor en tur i den lokale brugs blev til et møde med en velkendt skikkelse for Emil Nielsen.

Et tilfældigt møde med hans tidligere træner, Erik Veje, fra Århus Håndbold, blev hurtigt en anledning til refleksion og latter, da den danske landsholdsmålmand stolt proklamerede:

"Erik, jeg er begyndt at komme til tiden!"

Erik Veje, der gav Emil Nielsen hans debut som 17-årig, husker tydeligt den unge målvogter som et naturtalent, men også som en ustruktureret sjæl:

"Emil er jo i den ende, der er mere ustruktureret. Han er ikke ligefrem strukturfascist", lyder det fra Erik Veje med et smil ifølge B.T.

Erik Veje udtrykker i samme ombæring stor glæde over at se Emil Nielsen blomstre på landsholdet. Men det, der virkelig glæder ham, er Emil Nielsens uforandrede personlighed.