Mathias Gidsel har renoveret sin nye lejlighed: Se resultaterne her

Af: Jesper Bengtson

|

25/05/2024 19:34

Håndbold
Foto: Nikola Krstic/MB Media/Getty Images
Mathias Gidsel kan mere end at spille håndbold.

Mest læste i dag

Det lader til, at alt kører på skinner for Mathias Gidsel.

Landsholdsbacken har spillet en fremragende sæson, hvor han blandt andet har tangeret en 23 gammel Bundesliga-rekord, som han med al sandsynlighed kommer til at slå.

Derudover har han vundet EM-sølv og fået titlen som verdens bedste håndboldspiller, men det stopper faktisk ikke her.

Også udenfor banen går det nemlig strygende for den 25-årige dansker.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Gidsel og kæresten er nemlig rykket ind i en ny lejlighed, og håndboldspillere lægger ikke fingre imellem, da han fortæller, hvor godt han har det for tiden:

"Det siger sig selv, at det fungerer rigtig godt udenfor banen, og vi er rigtig glade. Vi har også fundet en rigtig, rigtig god base i en ny lejlighed nu. Så ja, jeg har ikke rigtig noget at beklage mig over. Jeg synes jo også, at jeg har verdens fedeste job, så jeg har en god motivation for at stå op hver dag", siger han.

Og netop lejligheden trækker nu overskrifter.

Ny lejlighed

At være håndboldspiller er ikke Gidsels eneste talent. Han har i den seneste tid delt billeder af, at han har renoveret lejligheden, og resultatet er intet mindre end imponerende.

"De (bjælkerne, red.) skulle slibes ned, og jeg har altid syntes, det er sjovt at gøre tingene selv. Og som spiller har man jo ind imellem noget fritid, og så er der nogle ting i vores lejlighed, vi prøver at gøre selv. Én af dem var de her bjælker", lyder det fra Gidsel, der i flere opslag kalder sig selv for 'håndværker'.

Herunder kan du se de omtalte opslag samt billeder fra den nye lejlighed.